Btk Akademi Hakkında


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) bilimsel, teknolojik ve sürekli kendini yenileyen eğitim anlayışı ile Kurumumuza, sektöre ve Ülkemize katkı sağlayacak alanında öncü, tanınmış, güvenilir ve saygın bir eğitim merkezi oluşturmak amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Ömer Fatih Sayan'ın öncülüğünde 2017 yılında kurulmuştur.

https://www.btkakademi.gov.tr/portal/

 Siteleri bu aralar yavaş olsada bence gayet önemli bir alana el attılar. Yazılım / Programlama, Siber Güvenik, Dijital Tasarım, Kişisel Gelişim, Güvenli İnternet Telekomünikasyon gibi bir çok konuda eğitimler verip genç nesili ve öğrenme isteği olan herkese yardımcı olabilir.

En temel seviyede yukarıya doğru ilerleyen düzgün başarılı bir platform. Eleştirmek işin kolay tarafı yapılan işi beğenmeyip çok kötü, yavaş, eğitimler eski gibi yorumlar internette dolaşıyor bu muhabbet bitmez beğendirilemez. Ama elini taşın altına koy 2 eğitim videosuda sen çek dediklerinde herkes kaçacak delik arar.Bunun nedeni video eğitimi yapabilecek yeterli seviyede bilgisi olmamasıdır.

Bana göre güzel bir başlangıç yaptılar öğrenciler, genç nesil bu işlere meraklı kişilerin oturup bilgi olmasını sağlayacak, bu bilgiler ışığında kendilerini değiştirebilecekleri güzel bir portal.

Umarım eğitimler artar bir çok alana yayılır...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stormfall: Saga of Survival Hile

Php ile Windows Uygulama Yapmak Başlangıç (PHP Desktop)

Rise Of Civilizations