Adobe After Effects

Adobe After Effects, istenmeyen nesneleri videolardan kaldırmanıza izin vermek için içeriğe duyarlı dolgu uygular.

Adobe’nin After Effects’i, bugünün Bahar güncellemesinde tanıtıldığı gibi, artık Photoshop’un video içerik içerikli dolum gücüne sahip. Bu özellik, kullanıcıların istenmeyen nesneler videosunu kaldırmasına izin verir ve Adobe Sensei'in makine öğrenme platformunu kullanarak kare kare düzenleme zorunluluğunu yerine koymaktadır.

Photoshop'ta içeriğe duyarlı dolgu, istenmeyen nesneleri hareketsiz görüntülerden kaldırabilirken, bugünün özelliği etkileyicidir çünkü hareketli sahnelerdeki nesneleri otomatik olarak izleyebilir ve eksik pikselleri değiştirebilir. Bu özellik ilk olarak 2017 yılında Adobe Sneaks'te Project Cloak adı altında deneysel bir araç olarak önizlendi. Araç şimdi Creative Cloud aboneleri için kullanılabilir. Patlama mikrofonlarını, özel efekt tellerini veya istemeden yanlışlıkla son çekime girenler gibi şeyleri kaldırmak gibi yapım sonrası düzenlemeler için kullanışlı olacaktır.


Video profesyonelleri için NAB 2019 gösterisinin önünde, Adobe, bazıları da Adobe Sensei tarafından desteklenen, diğer video düzenleme yazılımlarında bazı güncellemeler yayınladı. Ambience için Auto-ducking, Audition ve Premiere Pro'da kesintisiz bir miks için diğer ses kliplerini analiz etmek üzere AI kullanır. Yeni bir Serbest Biçimli Proje Paneli, editörlerin Premiere Pro'da kliplerini daha iyi organize etmelerine ve film şeridlerine yerleştirmelerine olanak tanır ve Character Animator daha iyi kukla donanımları elde ediyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stormfall: Saga of Survival Hile

Php ile Windows Uygulama Yapmak Başlangıç (PHP Desktop)

Rise Of Civilizations