Php Haberleri 10-04-2019


8 En iyi  PHP URL Kısaltma Scripti
Siteniz için bir URL kısaltıcısına ihtiyacınız var, ancak hangi PHP çözümünün sizin için en uygun olduğundan emin değil misiniz? En iyi PHP URL kısaltma komut dosyalarından ve araçlarından bazılarını topladık ve aramanızı kolaylaştırmak için özelliklerini vurguladık. Daha kısa ne arıyorsanız, bu listede sizin için bir şeyler olabilir.


Minimum PHP Version Update
WordPress 5.2'in bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi hedefleniyor ve bununla birlikte PHP'nin minimum gereken sürümünde bir güncelleme geliyor. WordPress şimdi en az PHP 5.6.20 gerektirir. WordPress 5.1'den başlayarak, PHP'nin 5.6'nın altındaki sürümlerini çalıştıran kullanıcılar, gösterge tablosunda PHP'yi güncellemelerine yardımcı olacak bilgiler içeren bir bildirimde bulundular. O zamandan beri, WordPress istatistikleri kullanıcılara PHP'nin daha yeni sürümlerinde bir artış göstermiştir.


20 Un-known Gems of Laravel
Laravel, farklı görevlerde çalışırken keşfettiğim gizli mücevherlerle doludur. Bu mücevherlerin bazıları daha az bilinen ya da belgelenmemiş özellikler, işlev parametreleri ve korsanlardır. Bu blog yazısında, gizli mücevherleri sizinle paylaşacağım, başlayalım.

Create a Composer Package and List on Packagist


Yazılım mühendisliği ve geliştirmede işler çok çabuk değişiyor. İlerlememiz ve kendimizi ve kodumuzu güncel tutmamız gerekiyor. PHP ekosisteminde, besteci en çok kullanılan bağımlılık yöneticisidir. Bestecinin nasıl çalıştığını bildiğimizi varsayarak, projelerinde başkaları tarafından kullanılabilecek kodlarımızı veya kütüphanelerimizi nasıl paylaşabileceğimizi araştırmak istiyoruz. Başlayalım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stormfall: Saga of Survival Hile

Php ile Windows Uygulama Yapmak Başlangıç (PHP Desktop)

Rise Of Civilizations